FEDEZZE FEL A VILÁGOT. ÉLVEZZE A KEDVEZMÉNYEKET.

Válogasson az Azamara különleges útvonalai között és foglalja le hajóútját most akár 40% kedvezménnyel! 
A hajótársaság most számos* 2021-es hajóútjára 40% kedvezményt kínál!

Foglalja le kiválasztott hajóútját élvezze duplán az Azamara kényeztető szolgáltatásait: kedvezőbb áron és magasabb kabinkategóriában!

Foglalási időszak: 2020.12.07 - 2021.03.31.

• indulási időpontok: valamennyi 2021. március 31-től induló hajóút

• régió: minden régió

• kabin kategória: mindegyik kategória esetén érvényes

• hajók: összes hajó

Foglalási feltételek:
Az akció kizárólag új, a megadott foglalási időben leelőlegezett hajóutakra vonatkozik a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok, illetve nevesített csoportok esetében él. Az akciós ajánlatok a szabad kapacitás függvényében érvényesek a két, főágyon utazó utasra, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azokat. A kedvezmények a kabinárból kerülnek levonásra, a kikötői illeték összege teljes egészében fizetendő! Lehetnek bizonyos kabinkategóriák, ahol a kedvezmény nem érvényes.


NE FELEDEJE! Bensőséges hangulatú luxushajók – izgalmas úti célok, amelyek közül sok csak az Azamara kisebb hajóival közelíthető meg – más hajótársaságokéhoz képest hosszú kikötések – számos éjszakai kikötői tartózkodás – a szokásosnál több olyan extra, amelynek az ára benne foglaltatik a hajóút árában – „AzAmazing Evenings” programok díjtalanul – páratlan gasztronómia.


 

0
0
0
s2sdefault