ÜNNEPI HAJÓUTAK ÉS 2020-AS ALASZKAI CRUISE TÚRÁK ESETÉN DUPLA KEDVEZMÉNNYEL!

MOST AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN 3 KÜLÖNBÖZŐ MÓDON FOGLALHAT CELEBRITY HAJÓUTAT!

HAJÓZZON A LEGKEDVEZŐBB ÁRON, HAJÓZZON KÉT VÁLASZTHATÓ, GARANTÁLT AJÁNDÉKKAL, VAGY HAJÓZZON NÉGY GARANTÁLT AJÁNDÉKKAL!

 Foglalja le 2019. augusztus 8. és szeptember 4. között a 2019. október 1. és 2021. május 3. között induló, Celebrity Cruises hajóútját bármilyen kategóriájú kabinban és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb árazást: hajózzon a legkedvezőbb akciós áron, vagy fizessen közepesen magas standard árat és válasszon kettőt ajándékaink közül, vagy fizessen magasabb árat és vigye el mind a négy garantált ajándékunkat.

Lakosztály foglalása esetén Ön standard áron megkapja mind a négy ajándékunkat! És ez még nem minden! Akár további 250 EUR/fő (2019-ben induló ünnepi hajóutak foglalása és 2020-ban alaszkai hajóúthoz szárazföldi túra foglalása esetén akár 500 EUR/fő) kedvezményt biztosítunk a főágyakon és 50% kedvezményt a pótágyon utazó családtagjainak, barátainak!

Az akció valamennyi 2019. október 1. és 2021. május 3. között induló, minimum 4 éjszakás Celebrity Cruises hajóútra érvényes (kivéve a galapagoszi hajóutakat)!

 1. SAIL - HAJÓZZON AKCIÓS ÁRON
– a hajóút elérhető legkedvezőbb ára

2. SAIL PLUS – HAJÓZZON STANDARD ÁRON
– a hajóút normál ára két választható garantált ajándékkal

3. SAIL ALL INCLUDED – Hajózzon All inclusive
– a hajóút normál árnál magasabb ár négy garantált ajándékkal

+ SAIL SAVINGS – akár 250.- EUR/fő kedvezmény a főágyon utazóknak
– minden kabinkategória esetén 200.- EUR/fő kedvezmény az 1. és a 2. főágyakra
- lakosztály esetén 250.- EUR/fő kedvezmény az 1. és a 2. főágyakra
+ DOUBLE SAVINGS A 2019-BEN INDULÓ ÜNNEPI HAJÓUTAKRA ÉS A 2020-BAN INDULÓ ALASZKAI CRUISE TÚRÁKRA – akár 500.- EUR/fő kedvezmény a főágyon utazóknak
– minden kabinkategória esetén 400.- EUR/fő kedvezmény az 1. és a 2. főágyakra
- lakosztály esetén 500.- EUR/fő kedvezmény az 1. és a 2. főágyakra

És ez még nem minden! Akár 50% kedvezményt a pótágyon utazóknak!

Ajándékok:

Classic italcsomag 2 fő részére kb. 140 USD/kabin/éj értékben az 1. és a 2. főágyon utazóknak
A Classic alkoholos italcsomag tartalma: sör alkalmanként max. 6 USD értékben; különböző szeszes italok, koktélok és rövid italok 8 USD/alkalom értékben valamint borok max. 9 USD/alkalom értékben; különféle szénsavas üdítők; frissen facsart és üveges gyümölcslevek; prémium kávék, tea és nem-prémium jellegű palackozott víz.
Prémium italcsomag is igényelhető az akció keretében 11,5 USD/fő/nap (szervizdíjjal együtt) felár ellenében.
Sail All Included esetén illetve lakosztály esetén négy ajándékkal a Classic alkoholos italcsomag helyett Prémium alkoholos italcsomagot kap az első és a második főágyon utazó.

Fedélzeti ajándékkeret 300 USD/kabin értékben

Korlátlan internethasználat 2 eszközre
6-9 éjszakás hajóút esetén 398 USD/kabin értékben
10-14 éjszakás hajóút esetén 598 USD/kabin értékben

2 fő borravalóját a hajótársaság állja az 1. és a 2. főágyon utazóknak
Belső, ablakos vagy balkonos kabin esetén kb. 29 USD/kabin/éj értékben
Concierge vagy Aqua Class kabin esetén kb. 30 USD/kabin/éj értékben
Lakosztály esetén kb. 36 USD/kabin/éj értékben

Figyelem!
A kedvezmények a kabinárból kerülnek levonásra, a kikötői illeték és borravaló összege teljes egészében fizetendő!
Az akció kizárólag új, a megadott foglalási időben leelőlegezett hajóutakra vonatkozik a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok, illetve nevesített csoportok esetében él. Az akciós ajánlat szabad kapacitás függvényében érvényes, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, semmilyen más akcióval, ártípussal nem összevonható és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azt.
Figyelem! A legkedvezőbb akciós ár „Price Rate NRD” nem visszatéríthető depozitot tartalmaz, ezért vonatkozik rá a Celebrity Cruises NRD árkódokra vonatkozó kiegészítő szerződése.
Az egyazon kabinban tartózkodó vendégek csak ugyanazt az ajándékot választhatják. A fedélzeti ajándékkeret foglalt kabinonként, a Classic alkoholos italcsomag, a korlátlan internethasználat és a borravaló átvállalása pedig kabinonként két fő (korlátlan internethasználat esetén: két eszköz) tekintetében érvényes. A fedélzeti ajándékkeret nem ruházható át másra, nem váltható át pénzre, és érvényessége a hajóút utolsó estéjén, 22.00 órakor lejár. Az italcsomag választásánál figyelembe kell venni, hogy a Celebrity Cruises alkoholpolitikája – mely a minimum korhatárt útvonaltól függően 18, illetve 21 évhez köti – ez esetben is érvényes.

0
0
0
s2sdefault