MOST NÉGY GARANTÁLT AJÁNDÉK ÉS
17 ÉVES KORIG GYERMEKE INGYEN UTAZIK


Foglalja le 2019. március 15. és április 3. között a 2019. május 15. és október 21. között induló európai hajóútját, a Celebrity Edge ablakos vagy ennél magasabb kategóriájú kabinjában és most kedvezménye mellé négy garantált ajándékot biztosítunk! És ez még nem minden! Gyermeke 17 éves korig pótágyon ingyen* utazik, 18 éves kor felett pedig 50% kedvezményt* adunk a pótágyon utazó családtagjainak, barátainak!

Az akció a Celebrity Edge valamennyi 2019.  május 15. és október 21. között induló, európai hajóútjára érvényes! 

 

Lefoglalt kabin kategória: Kedvezmény mértéke  kabinonként: Ingyenes ajándékok
Belső kabin foglaljon magasabb kategóriájú kabint foglaljon magasabb kategóriájú kabint
Ablakos és balkonos kabin 200 EUR mind a négy ajándék az Öné
ConciegeClass és AquaClass kabin 300 EUR mind a négy ajándék az Öné
Lakosztály 400 EUR mind a négy ajándék az Öné

És ez még nem minden!  Gyermeke 17 éves korig ingyen utazik, 18 éves kor felett pedig 50% kedvezményt* adunk a pótágyon utazó családtagjainak, barátainak!


Ajándékok:


Prémium italcsomag 2 fő részére kb. 130 USD/kabin/éj értékben

A Premium alkoholos italcsomag tartalma: sörök,  különböző szeszes italok, koktélok és rövid italok valamint borok max. 13 USD/alkalom értékben; különféle szénsavas üdítők; frissen facsart és üveges gyümölcslevek; prémium kávék, tea és nem-prémium jellegű palackozott víz. 


Fedélzeti ajándékkeret 300 USD/kabin értékben

Korlátlan internethasználat 2 eszközre


6-9 éjszakás hajóút esetén 398 USD/kabin értékben
10-14 éjszakás hajóút esetén 598 USD/kabin értékben


2 fő borravalóját a hajótársaság állja


Ablakos vagy balkonos kabin esetén kb. 29 USD/kabin/éj értékben
Concierge vagy Aqua Class kabin esetén kb. 30 USD/kabin/éj értékben
Lakosztály esetén kb. 36 USD/kabin/éj értékben

TOVÁBB A HAJÓUTAKHOZ >>

Figyelem! Az akció kizárólag új, a megadott foglalási időben leelőlegezett hajóutakra vonatkozik a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok, illetve nevesített csoportok esetében él. Az akciós ajánlat szabad kapacitás függvényében érvényes, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, semmilyen más akcióval, ártípussal nem összevonható és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azt.
Figyelem!*Az ingyenesség és a kedvezmény csak az alap kabinárból és kizárólag a megadott időszakban induló hajóutakon vehető igénybe, az NCCF, a kikötői illeték és az elvárt borravaló teljes összegben fizetendő.
A fedélzeti ajándékkeret foglalt kabinonként, a Premium alkoholos italcsomag, a korlátlan internethasználat és a borravaló átvállalása pedig kabinonként két fő (korlátlan internethasználat esetén: két eszköz) tekintetében érvényes. A fedélzeti ajándékkeret nem ruházható át másra, nem váltható át pénzre, és érvényessége a hajóút utolsó estéjén, 22.00 órakor lejár. Az italcsomag választásánál figyelembe kell venni, hogy a Celebrity Cruises alkoholpolitikája – mely a minimum korhatárt útvonaltól függően 18, illetve 21 évhez köti – ez esetben is érvényes
.

0
0
0
s2sdefault