AKÁR 400 EUR/KABIN KEDVEZMÉNY, AKÁR NÉGY GARANTÁLT AJÁNDÉK ÉS GYERMEK INGYENESSÉG


Foglalja le 2019. március 7. és április 3. között a minimum 4 éjszakás 2019. április 1. és 2021. április 30. között induló, Celebrity Cruises hajóútját ablakos vagy ennél magasabb kategóriájú kabinban és kedvezménye mellé két választható, garantált ajándékot biztosítunk vagy lakosztály foglalása esetén szerezze meg mind a négy ajándékunkat! És ez még nem minden! Gyermeke 17 éves korig ingyen* hajózhat a 2019-es Celebrity hajóutakon illetve 50% kedvezményt** adunk a pótágyon utazó családtagjainak, barátainak, ha már elmúltak 18 évesek!

Az akció valamennyi 2019.  április 1. és 2021. április 30. között induló, minimum 4 éjszakás Celebrity Cruises hajóútra érvényes (kivéve a galapagoszi, a régióváltó, a transzatlanti és a Csendes-óceánt átszelő hajóutakat)!

 

Lefoglalt kabin kategória: Kedvezmény mértéke  kabinonként: Ingyenes ajándékok
Belső kabin 100 EUR  foglaljon magasabb kategóriájú kabint
Ablakos és balkonos kabin 200 EUR válasszon ajándékaink közül kettőt
ConciegeClass és AquaClass kabin 300 EUR válasszon ajándékaink közül kettőt
Lakosztály 400 EUR mind a négy ajándék az Öné

És ez még nem minden!

  • Gyermeke 17 éves korig ingyen* hajózhat a Celebrity, 2019-es indulású hajóútjain
  • 50% kedvezményt* adunk a pótágyon utazó családtagjainak, barátainak, ha már elmúltak 18 évesek
  • 50% kedvezményt* adunk a pótágyon utazó családtagjainak, barátainak kortól függetlenül, amennyiben 2020/2021-es indulású  Celebrity hajóutat választanak


Ajándékok:


Classic italcsomag 2 fő részére kb. 110 USD/kabin/éj értékben

A Classic alkoholos italcsomag tartalma: sör alkalmanként max. 6 USD értékben; különböző szeszes italok, koktélok és rövid italok 8 USD/alkalom értékben valamint borok max. 9 USD/alkalom értékben; különféle szénsavas üdítők; frissen facsart és üveges gyümölcslevek; prémium kávék, tea és nem-prémium jellegű palackozott víz.
Prémium italcsomag is igényelhető az akció keretében 11,5 USD/fő/nap (szervizdíjjal együtt) felár ellenében.


Fedélzeti ajándékkeret 300 USD/kabin értékben

Korlátlan internethasználat 2 eszközre


6-9 éjszakás hajóút esetén 398 USD/kabin értékben
10-14 éjszakás hajóút esetén 598 USD/kabin értékben


2 fő borravalóját a hajótársaság állja


Ablakos vagy balkonos kabin esetén kb. 29 USD/kabin/éj értékben
Concierge vagy Aqua Class kabin esetén kb. 30 USD/kabin/éj értékben
Lakosztály esetén kb. 36 USD/kabin/éj értékbenTOVÁBB A HAJÓUTAKHOZ >>

*Figyelem! Az ingynesség és az 50%-os kedvezmény a kabinárból kerül levonásra, a kikötői illeték és borravaló összege teljes egészében fizetendő!
Az akció kizárólag új, a megadott foglalási időben leelőlegezett hajóutakra vonatkozik a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok, illetve nevesített csoportok esetében él. Az akciós ajánlat szabad kapacitás függvényében érvényes, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, semmilyen más akcióval, ártípussal nem összevonható és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azt.
Az egyazon kabinban tartózkodó vendégek csak ugyanazt az ajándékot választhatják. A fedélzeti ajándékkeret foglalt kabinonként, a Classic alkoholos italcsomag, a korlátlan internethasználat és a borravaló átvállalása pedig kabinonként két fő(korlátlan internethasználat esetén: két eszköz) tekintetében érvényes. A fedélzeti ajándékkeret nem ruházható át másra, nem váltható át pénzre, és érvényessége a hajóút utolsó estéjén, 22.00 órakor lejár. Az italcsomag választásánál figyelembe kell venni, hogy a Celebrity Cruises alkoholpolitikája – mely a minimum korhatárt útvonaltól függően 18, illetve 21 évhez köti – ez esetben is érvényes.

0
0
0
s2sdefault