Várja Önt a lélegzetelállító Karib térség. MOST AKCIÓS ÁRAK 2021 téli időszakra!

A világ legnagyobb hajóval a Symphony of the Seas-el és testvérhajóival, vagy az 5*-os Celebrity flottánk új hajójával a Celebrity Edge luxushajóval!

Tervezze meg téli nyaralást a fantasztikus hajóinkkal a csodálatos karibi világba, vagy a gyönyörű Bahamák térségébe.

Elbűvölően szép szigetek, lélegzetelállító fehér homokos strandok és remek időjárás fogadja. 

A világ legnagyobb és legújabb hajója a Symphony of the Seas már foglalható a téli szezonra kihagyhatatlan árakon Miami indulással. Másik 3 óriáshajónk az Oasis, Allure és Harmony hajóink is a gyönyörű Kelet és Nyugat-Karib útvonalakat járják be.

  

Tovább a hajóutakra

A Bahamák térségbe választhatja a rövid 3 és 4 éjszakás vagy akár egy hetes útjainkat. A rövid bahamai útvonalainkon a teljesen felújított Mariner of the Seas hajónk is közlekedik a maga fantasztikus újdonságaival. Az egyhetes bahamai útvonalak pedig akár New York (Cape Liberty) kikötőjéből is elérhetőek a Quantum class zászlós hajójával az Anthem of the Seas hajóval.

karibi hajóutak 2020 január - ápriilis

Tovább a hajóutakra

A Celebrity Cruises flottánk új hajója 2018-ban érkezik és áll forgalomba, első útjai a bahamák térségébe vezetnek, majd a Nyugat és Kelet-karib útvonalakat járja be. Természetesen emellett A Dél-karib és a hosszabb különleges útvonalainkat is megtalálja.

karibi hajóutak 2020 január - április

Tovább a hajóutakra

San Juan, Puerto Rico indulással választhatja a Dél-karib útjaink melyek érintik az ABC-szigetek legszebb helyeit, Aruba, Curacao és Bonaire csodálatos szigeteit. 

Karibi hajóutak 2020

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault