Már foglalhatóak a 2020 nyári mediterrán és Földközi-tengeri útvonalak!

Előfoglalási kedvezményes árak! Böngéssze az útvonalakat! Érkezik a felújított Allure of the Seas óriáshajó és a legújabb Celebrity hajó a Celebrity Apex! 

A Royal Caribbean International legelső Óriás hajója a felújított Allure of the Seas 2020 nyarára Európába érkezik! A Nyugat-mediterrán útvonalakra Róma (Civitavecchia) vagy Barcelona (Spanyolország) kikötőiből fog indulni. Továbbra is elérhetőek a Görög-szigeteket érintő útvonalak Róma (Civitavecchia) vagy Velence (Olaszország) kikötőiből.

Tovább a hajóutakra

Mindenezek mellett a többi csodálatos úticél is foglalható, Észak - Európa, Fjordok, Kanári-szigetek és Madeira, az Atlanti-óceán partvidéke, Brit szigetek és Izland. Böngéssze kedvére és foglalja le hajóútját.

Tovább a hajóutakra

A Celebrity Apex, a 2018-as év forradalmian új hajójának az Edge-nek a testvére is Európában tölti a 2020-as év nyarát. A 7 éjszakás Nyugat-mediterrán útjai már foglalhatóak Barcelona vagy Róma (Civitavecchia) indulással. Ismerje meg a Celebrity Apex forradalmi újdonságait a gyönyörű útvonalakon.

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault