Fedezze fel velünk a kenguruk világát!

Csodálja meg a szörfösöket a Bondi Beachen, érezzen rá a bennszülött életre a Willis-szigeten, merészkedjen messzebb, és lásson burjánzó esőerdőket és nyüzsgő vidékeket Új-Zélandon.

A Royal Caribbean Cruises hajóin fedezheti fel legkényelmesebben a világ túlsó végének felejthetetlen szépségeit.

Tovább a hajóutakra

AMIT NEM LEHET KIHAGYNI: 

Bay of Islands, Új-Zéland: a 144 szigetet magába foglaló 16 km széles öböl, amelyben pingvinek, cetek élnek, világszerte híres a nagy halak kifogásáról, szépségéről és festői tájairól is.

Brisbane, Queensland: Ausztrália harmadik legnagyobb városa valósággal lüktet az élettől. Nézelődjön a világszínvonalú galériákban, merüljön el a kávéházi kultúrában, napfürdőzzön a South Banken, vagy kóstoljon bele a szabadtéri kalandokba.

Airlie Beach, Queensland: a Whitsunday Islands (Nagy Korallzátony) felé induló túrák kiindulópontja, a turisták és a helyiek körében is egyaránt népszerű. Ez a kicsi, de bájos, fákkal szegélyezett part mindenkinek tud valamit nyújtani: kalandot, kényelmet és pihenést.

Hobart, Tasmania: Tasmania fővárosa híres a vízparton álló homokkő raktárépületeiről, azaz a Salamanca Placeről: kószáljon a dokkokban, üldögéljen a főtéren, piknikezzen a napernyők alatt. A közelben találhatók Mount Wellington és a Coal Valley kellemes pincéi.

Sydney, Ausztrália: Ausztrália legnagyobb, legrégibb és legsokszínűbb városa. Barangoljon a homokkő hegyfokon, a világhírű szörfözésre alkalmas partokon és a homokos öblökben. Hajózzon át jachttal a Harbour Bridge alatt, ússzon a Bondi Beach-en vagy figyelje a világot, miközben helyi ételeket fogyaszt az egyik forgalmas utca kávézójában.

Milford-öböl, Új-Zéland: Az új-zélandi South Island Fjordland Nemzeti Parkján belül elhelyezkedő Milford-öböl 15 kilométerre nyúlik be a szárazföldbe és hatalmas kősziklák övezik. A sziklákon dús erdők kapaszkodnak meg, a vizek állatvilágában pedig fókákkal, pingvinekkel és delfinekkel találkozhatunk. A táj természetes szépsége igazán elbűvölő.

Isle of Pines, Új-Kaledónia: "A legközelebbi sziget a paradicsomhoz" - így is nevezik az új-kaledónian szigetcsoport déli csücskének ezen csodás gyöngyszemét, amely egészen biztosan rabul ejti szépségével és könnyed életérzésével. A kristálytiszta víz egyszerűen felülmúlhatatlan.

Wellington, Új-Zéland: Pazar éttermei, kiváló üzleteim éjszakai épülete és építészeti remekei mellett Wellington a sport kedvelőknek is kínál számos lehetőséget: kajakozhatnak és túrázhatnak, sőt a bungee-ugrást is kipróbálhatják.

Darwin, Ausztrália: Ausztrália északi partján, nagyjából középen fekszik a híres angol természettudósról, Charles Darwinról elnevezett város, mely Ausztrália legészakibb tartományának a székhelye. A kulturális olvasztótégelyként ismert város hangulatos utcáin és parkjaiban kellemes sétákat lehet tenni, és közben a helyi életstílussal ismerkedhet.

Auckland, Új-Zéland: A hídtúra- Adrenalinszint növelő élmény Auckland látképet 200 méter magasból megcsodálni, a túravezető elmeséli a híd történetét és az ahhoz kapcsolódó legendákat.

Tovább a hajóutakra

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault