Hajóút a titokzatos városokban! Szingapúrból induló hajóútjainkon Ázsia legszebb tájait ismerheti meg!

Kuala Lumpurtól a kozmopolita HongKongon keresztül Phuket aranyló partjaiig, vagy a csodálatos vietnámi Ha Long-öbölig.

Két felejthetetlen desztináció, nyüzsgő bazárokkal, egzotikus fűszerekkel!

Tovább a hajóutakra

Hajózzon Ázsiában és az Arab-öbölben! Töltsön felejthetetlen időt és hajózzon a nyüzsgő bazárok, ahol egzotikus fűszerek illata terjeng, hatalmas sivatagok, széles strandok, állandó napsütés és lélegzetelállító modern építészet. Hamar rájön majd, hogy ezeken a hajóutakon egészen más élményeket szerez, mint eddig. 

Minden ázsiai utunkat úgy terveztünk meg, hogy az egzotikus célpontjaink kínálta kulturális élményeket Ön a lehető legteljesebb mértékben megtapasztalhassa. Élvezze a kalandokat, melyeket a világ leglátványosabb úti céljai ígérnek. A megadott útvonalak csupán ízelítőül szolgálnak ázsiai kínálatunkból.

A Szuezi-csatornán át ha velünk hajózik, garantáljuk, hogy felejthetetlen élményben lesz része mikor a Földközi-tengert a Vörös-tengerrel összekötő csatornán átkel.

AMIT NE HAGYJON KI:

Hong Kong, Kína: Az éjjeli piac látogatás. Az Avenue of Stars megtekintése után a világ legnagyobb hang- és fényshow-jában gyönyörködhet. Remek üzleteket köthet az éjszakai piacon, élvezheti az utcai operaénekesek előadását, meghallgathatja a tenyérjósok jövendölését és megkóstolhatja a kifőzdék kínálta ínycsiklandozó falatjait.

Halong-öböl, Vietnám: Az ezernyi mészkősziget pöttyözte Halong-öböl épp olyan gyönyörű , mint amilyen romantikus. lenyűgöző látványban lesz része, és még a Thin Cung-barlangot is meglátogathatja. Abszolút kihagyhatatlan!

Phuket, Thaiföld: Thaiföld legnagyobb és turisták körében legnépszerűbb szigete, Phuket a vakítóan fehér homok borította partok és az őket körbeölelő óceán földje. Dzsungeltúra keretében akár elefánton is bejárhatja ezt a rendkívül gazdag történelmű és kultúrájú szigetet, sőt, még akár thai főzőiskolán is részt vehet.

Shanghai, Kína: E több mint 700 éves történelemmel büszkélkedő, virágzó várost "Kelet Párizsként" is emlegetik. Érdemes meglátogatni a Bundot, a Huangpu folyó partjára emelt töltést, ahonnan remek képeket készíteni a másik parton elterülő, tradícionális kínai épületek koszorúzta, modern felhő karcolók erdejéről.

Kuala Lumpur, Malajzia: Malajzia fővárosának egyedi hangulata és szépsége a vonzereje, mely a világ minden részéről vonzza az embereket. A város utcái sok izgalmas látnivalót ígérnek, de remek választás a számos nyüzsgő piac is, ahol a maga hamisítatlan valójában tárul föl az ázsiai kultúra!

Puszan, Dél-Korea: Puszan Dél-Korea legnagyobb kikötő városa, amely kellems időjárással várja a látogatókat. Fedezze fel a város piacait, templomait, történelmi nevezetességeit vagy csónakázzon a szigetek körül.  Látogassa meg a látványos partokat, forrásokat és hegyeket.

Tovább a hajóutakra

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault