COCOCAY - Royal Caribbean International - Privát sziget

KIHAGYHATATLAN ÉLMÉNYEK A MEGÚJULT FREEDOM OF THE SEAS ÉS LIBERTY OF THE SEAS LUXUSHAJÓKKAL A BAHAMÁKON ÉS A ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL PRIVÁT SZIGETÉN A PERFECT DAY COCOCAY-N

BAHAMÁK ÉS A PERFECT DAY COCOCAY - 3 VAGY 4 ÉJSZAKÁS RÖVID HAJÓUTAK 2023-2024

PERFECT DAY COCOCAY A ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL PRIVÁT SZIGETE

KIHAGYHATATLAN ÉLMÉNYEK A MEGÚJULT FREEDOM OF THE SEAS ÉS LIBERTY OF THE SEAS LUXUSHAJÓKKAL A BAHAMÁKON ÉS A ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL PRIVÁT SZIGETÉN.

Már 260 EUR – tól*

Induljon Miami vagy Fort Lauderdale kikötőjéből, s hajózzon végig a ragyogó kék ég alatt Nassau és CocoCay partjaiig. 

*Az alapár nem tartalmazza a kikötői illetéket és a borravalót

Tovább a hajóutakra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CocoCay és a Bahamák - ragyogó kék víz, a gyönyörű strandok és fantasztikus élmények.

Vízipark, Észak-Amerika legmagasabb csúszdájával
Az úgynevezett Thrill Waterpark az adrenalin függők új álom úti célja! A 13 csúszdával felszerelt vízipark még nem is számítana „nagy durranásnak”, ha nem itt épült volna meg az észak-amerikai térség legmagasabb, egész pontosan 135 méter magas vízi csúszdája, a Daredevil’s Peak. Emellett a Karib-térség legnagyobb hullámmedencéje és édesvizes medencéje is itt várja a kikapcsolódást keresőket.

Lebegő kilátó
Az Up, away and away gyakorlatilag egy hatalmas hélium ballon, mely több száz méterre a sziget fölé emelkedik, ahonnan a vendégek gyönyörködhetnek a végtelen kék víz és a sziget látványának panorámájában.

Speciális strandok
A csúszdapark forgatagától távol két speciális strandot is kialakítottak a szigeten. A Chill Beach kifejezetten nyugodt, koktélozós, szundikálós pihenéshez készült, a South Beach pedig a sportos nyaralók törzshelye - strandröplabda pályával, SUP deszkákkal és üvegfenekű kajakokkal.
Szintén inkább a nyugodt, elegáns környezetre és válogatott vendégkörre vágyó utazóknak szólnak a Coco Beach Club szolgáltatásai, vízre épített bungalókkal és saját személyzettel.

 

Tovább a hajóutakra


 

 

 


0
0
0
s2sdefault