COCOCAY - Royal Caribbean International - Privát sziget

Kihagyhatatlan élmények a felújított Navigator of the Seas és Mariner of the Seas luxushajókkal a Bahamákon és a Royal Caribbean International privát szigetén.

Fürdés, vitorlázás, snorkeling ez a Bahamák

Már 244 EUR - től

Induljon Miami vagy Port Canaveral kikötőjéből, s hajózzon végig a ragyogó kék ég alatt Nassau és CocoCay partjaiig.


 

 

 

 

 

 

Tovább a hajóutakra

CocoCay és a Bahamák -  ragyogó kék víz, a gyönyörű strandok és fantasztikus élmények.


Vízipark, Észak-Amerika legmagasabb csúszdájával
Az úgynevezett Thrill Waterpark az adrenalin függők új álom úti célja! A 13 csúszdával felszerelt vízipark még nem is számítana „nagy durranásnak”, ha nem itt épülne az észak-amerikai térség legmagasabb, egész pontosan 135 méterre emelkedő vízi csúszdája, a Daredevil’s Peak. Emellett a Karib-térség legnagyobb hullámmedencéje és édesvizes medencéje is itt fog átadásra kerülni.

Lebegő kilátó
Az Up,away and away gyakorlatilag egy hatalmas hélium ballon, mely több száz méterre a sziget fölé emelkedik, ahonnan a vendégek gyönyörködhetnek a végtelen kék víz és a sziget látványának panorámájában.

Speciális strandok
A csúszdapark forgatagától távol két speciális strandot is kialakítanak a szigeten. A Chill Beach kifejezetten nyugodt, koktélozós, szundikálós pihenéshez készült, a South Beach pedig a sportos nyaralók törzshelye- strandröplabda pályával, SUP deszkákkal és üvegfenekű kajakokkal.
Szintén inkább a nyugodt, elegáns környezetre és válogatott vendégkörre vágyó utazóknak szólnak a Coco Beach Club szolgáltatásai, vízre épített bungalókkal és saját személyzettel.

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault