2019. JANUÁR 1-TŐL A ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL ÚJ ÁRPROGRAMOT VEZETETT BE


Az ún.” nem visszatéríthető depozit-os” (NRD-s) árak az aktuális akciós áraknál is kedvezőbbek lehetnek, és további extrák járhatnak hozzájuk (pl. Onboard Credit).
Természetesen megmaradnak az eddigi normál, ill. akciós árak is, amelyek foglalása esetén az eddigi foglalási, lemondási feltételek érvényesek. Ezeket is ki lehet választani, ha nem az NRD-s árat szeretné foglalni, kivéve a garanciális kabinkategóriákat ( ZI, YO, XN, XB, WS), valamint a Grand Suite és az ennél magasabb lakosztály kategóriákat. Ezek mostantól csak az NRD árprogram árai és feltételei szerint foglalhatók!

Fontos tudnivalók az NRD-s foglalásokkal kapcsolatban:

1.) A nem visszatéríthető depozit összege:
Ahogy az elnevezés is mutatja, a foglalás véglegesítésétől és leelőlegezésétől kezdve (továbbra is 40% előleg fizetése szükséges a foglalás véglegesítéséhez), van egy nem visszatéríthető depozit összeg:
5 éjszakás, vagy rövidebb utak esetén: 80.- EUR/fő vagy 100.- USD/fő*
6-9 éjszakás utak esetén: 200.- EUR/fő vagy 250.- USD/fő*
10 éjszakás vagy hosszabb utak esetén: 360.- EUR/fő vagy 450.- USD/fő*
*vagy az ennek megfelelő forint összeg

2.) Módosítás az indulás előtti 60. napig:
-A hajó és/vagy az indulási dátum módosítása esetén azonnal fizetendő módosítási díj:
80.- EUR vagy 100.- USD/fő/módosítás!
-A következő esetekben NEM kell módosítási díjat fizetni:

  • névmódosítás, névcsere (legalább 1 névnek egyezni kell az eredeti foglalásban szereplőkkel)
  • kabin vagy kabinkategória módosítás
  • ár vagy árprogram módosítás (ha az NRD árprogramról nem NRD-s árra módosítunk, attól a depozit összege nem visszatéríthető marad!)
  • egy kabinban lévők létszámának csökkentése vagy emelése (Csökkenés esetén a depozit összege itt sem jár vissza, de beleszámít a hátralék összegébe. Emelés esetén az előleg minimum a vissza nem téríthető depozit összegével azonnal kiegészítendő.)

3.) Lemondás az indulás előtti 60. napig
Lemondás esetén 80.- EUR/fő vagy 100.- USD/fő adminisztrációs díj fizetendő.
Ha a nem visszatéríthető depozit összege ennél nagyobb, akkor a különbözetről a hajótársaság ún. „Fututre Cruise Certificate”-et (FCC-t) állít ki.
Az FCC-t a kiállítástól számított 12 hónapon belül induló Royal Caribbean International hajóútra lehet felhasználni! A rajta szereplő lejárati dátum után az FCC érvénytelenné válik, az összeg ezután nem felhasználható.
Az FCC névre szól, amely nem átruházható, nem visszatéríthető, nem módosítható és nem váltható át készpénzre vagy más kártérítési formára.

4.) Módosítás, lemondás az indulás előtti 59. naptól
Az indulás előtti 59. naptól a mindenkori ÁSZF és annak feltételei érvényesek (kivéve az Ünnepi hajóutakat, ahol ez 90 nap)!

NON-REFUNDABLE PROGRAM TÁJÉKOZTATÓ

NRD KIEGÉSZÍTŐ FELTÉTELEK LETÖLTÉSE

0
0
0
s2sdefault