Az Azamara hajók kitárják a Karib világ zugait mindazok előtt, akik szeretnek elmerülni a hajózás nyújtotta élményekben.

All Inclusive ellátással, ingyenes fakultatív programmal, AZAmazing evening programmal nyugalmas hajózást nyújtunk.

Az Azamara Club Cruises három hajója az Azamara Journey, Azamara Quest és a legújabb hajó az Azamara Pursuit a butik hotelek hangulatával, világszínvonalú kiszolgálással és kivételes all inclusive ellátással várja utasait. A három luxus butik hajó kisebb méretének köszönhetően olyan kikötőkbe is ahová az óriáshajók nem tudnak eljutni.

Tovább a hajóutakra

A hajótársaság AzAmazing Evenings programjai még közelebb hozzák önhöz a helyiek életét és hagyományait. Valamennyi 7 napnál hosszabb hajóúton legalább egyszer, a kapitány és csapata vendégül látja a hajó utasait egy felejthetetlen ingyenes esti parti programon, melyet kizárólag a hajó utasainak szerveznek, hogy bemutassák a hely nevezetességeit és tradícióit.

Tovább a hajóutakra

Az Azamara Club Cruises új meglepetése a "Nights and Cool Places" programsorozat, mely gondosan válogatott vacsora utáni privát élményeket jelent az egyes kikötőkben. A programok elviszik Önt a színfalak mögé, egy magán tárlatvezetésre a Picasso múzeumba zárás után, egy gondolázásra a holdfényes Velencébe, vagy egy sétára a kivilágított ókori romok között.

Tovább a hajóutakra

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault