12 ÉVES KORIG GYERMEKE INGYEN UTAZIK!

Utazni jó, pláne, ha együtt a család! Hogy semmi jóról ne kelljen lemondani, a Royal Caribbean International kifejezetten a gyermekes családoknak szóló kedvezményes hajóutak egész sorával készül. Új és leelőlegezett foglalások esetén a 12. életévüket be nem töltött gyermeke ingyenesen* vehet részt a megadott 2019. január 1. és december 14. között induló Royal Caribbean hajóutakon. 

A foglalás feltételei:

  • foglalási időszak: 2019.04.01-től érvényes
  • indulási időpontok: 2019. április 1. és december 14. között induló hajóutak (kivéve: 2019. április 13-22. május 15-szeptember 8., november 23-30. között induló hajóutakat)
  • hajóút hossza: 4 éjszakás vagy ennél hosszabb hajóutak esetén
  • régió: Alaszka, Európa, Bahamák, Bermuda-szigetek, Hawaii-szigetek, Kanada, Karib-térség, Kuba
  • kedvezmény típusa: gyermekek 12 éves korig pótágyon ingyenesen* utaznak

 

TOVÁBB A HAJÓUTAKHOZ >>


És ez még nem minden! A fenti ajánlat összevonható a Royal Caribbean januári 30%-os kedvezményével.

 

*Figyelem! Gyermekek 12 éves korig ingyenesen utaznak: alapárból és az NCCF-ből 100% kedvezményt kapnak, de a kikötői illeték és a borravaló teljes egészében fizetendő!

A családi kedvezmény kizárólag a megjelölt hajóutakon vehető igénybe és a pótágyon elhelyezett, 12. életévét be nem töltött gyermekekre vonatkozik.

Az ajánlat a szabad helyek függvényében, korlátozott számú kabinban érvényes, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, semmilyen más egyéb akcióval, ártípussal nem összevonható és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azt.

 

0
0
0
s2sdefault