A világnak ezer és ezer csábító arca van. A távoli partok és rejtett csodák felfedezésének egyik legkifinomultabb módja egy Royal Caribbean hajóút. A Royal Caribbean Cruises, a világ második legnagyobb hajótársasága három flottájának 42 hajója várja utasait, hogy elvigye őket a Föld leggyönyörűbb pontjaira.

A három flotta, a Royal Caribbean International,a Celebrity Cruises és az Azamara Club Cruises óceánjárói három különböző stílust képviselnek, de közös céljuk,hogy az Ön hajós nyaralása egy életre szóló élmény legyen. A Tengerjáró Kft. 2007-ben nyerte el a Royal Caribbean hajótársaság magyarországi képviseletét!

Célunk, hogy egymás mellett mutassuk be a három flotta karakterisztikus tulajdonságait, valamint hasonló hajóútjait, ezzel is segítve Önt a döntésben, hogy melyik hajónkat válassza legközelebbi nyaralásához. Az aktív pihenést kedveli, vagy a hajózás leginnovatívabb újdonságai vonzzák, vagy gyermekekkel utazik és fontos, hogy számukra is élmény legyen a nyaralás, akkor Önnek a Royal Caribbean International egyik hajóját ajánljuk. Csendes pihenésre, világszínvonalú gasztronómiai élményekre, gondos odafigyelésre és személyre szabott parti programokra vágyik luxus környezetben, akkor az Ön flottája a Celebrity Cruises. A butik hotelek hangulatára vágyik, olyan különleges úti célokat szeretne felfedezni, ahová a nagyobb óceánjárók méreteik miatt nem jutnak el, több időt szeretne tölteni egy-egy kikötőben, szeretné kihasználni az all inclusive szolgáltatás minden előnyét, s mindezt luxus színvonalon, akkor válasszon egyet az Azamara Club Cruises hajóútjai közül.

Bármelyik hajóutunkat választja is, biztos lehet benne, hogy útja során páratlan színvonalú és minőségű kiszolgálásban részesül, s a legapróbb részletre is kiterjedő figyelem eredményeképpen nyaralása felülmúlja várakozását. Arra törekszünk, hogy ne csak megmutassuk a világot, de lehetőséget adjunk a csodák megtapasztalására.

Várjuk Önt is a fedélzeten!

a Tengerjáró csapata

0
0
0
s2sdefault