Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Végre otthon: a Dreamworks legújabb kedvencei a Royal Caribbean hajók fedélzetén Nyomtatás E-mail

Facebook   

Készen állsz a nagy találkozásra?

Dreamworks élmény a Royal Caribbean hajók fedélzetén

A Royal Caribbean óriás hajóinak fedélzetén – a szárazföldi premierrel egy időben – találkozhatsz a Dreamworks legújabb kedvenceivel, a „Végre otthon” szereplőivel!


Oh és TipOh és Tip is azon „celebek” között lesznek, akik éjjel-nappal, korosztályra való tekintet nélkül szórakoztatják majd a vendégeket különféle programokkal, pl. parádékkal, interaktív beszélgetős reggelikkel, közös fényképezkedéssel és különleges, exkluzív interaktív műsorokkal.
A DreamWorks Animation szüntelenül keresi az újabb és újabb lehetőségeket, hogy rajongói és különösképp a családok kapcsolatba kerülhessenek a DreamWorks szereplőkkel és -márkával.

A Dreamworks Élmény elérhető az alábbi hajókon:

Quantum of the Seas

TOVÁBB A HAJÓUTAKHOZ >>

Allure of the Seas

TOVÁBB A HAJÓUTAKHOZ >>

Oasis of the Seas

TOVÁBB A HAJÓUTAKHOZ >>

Freedom of the Seas

TOVÁBB A HAJÓUTAKHOZ >>

Liberty of the Seas

TOVÁBB A HAJÓUTAKHOZ >>


Végre otthonA Royal Caribbean egyedi élményt kínál vendégeinek.


A DreamWorks Élmény, amely 2010 novemberében indult útjára az Allure of the Seas fedélzetén, majd fölkerült az Oasis of the Seas, Freedom of the Seas, Liberty of the Seas és a Quantum of the Seas palettájára is, a stúdió legnépszerűbb animációs filmjeit – a Kung Fu Pandát, Shreket, Madagaszkárt és az Így neveld a sárkányodat és most a Végre otthont - viszi el a hajós utazóközönséghez.Dreamworks: Végre otthon