Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

THE WORLD IS OPEN! - A VILÁG NYITVA ÁLL ÖN ELŐTT! Nyomtatás E-mail

Facebook   

Meghosszabbítottuk!

KÉT VÁLASZTHATÓ GARANTÁLT AJÁNDÉK 

50% KEDVEZMÉNNYEL A PÓTÁGYON UTAZÓKNAK

És ez nem minden! Most akár mind a négy ajándékunkat megkaphatja!

The World is open sale

Foglalja le 2017. október 2. és november 1. között a 2017. november 3. és 2019. április 30. között induló, Celebrity Cruises hajóútját ablakos vagy ennél magasabb kategóriájú kabinban és két választható, garantált ajándékot biztosítunk vagy lakosztály foglalása esetén szerezze meg mind a négy ajándékunkat! És ez még nem minden! 50% kedvezményt* adunk a pótágyon utazó családtagjainak, barátainak!

Az akció valamennyi 2017. november 3. és 2019. április 30. között induló, minimum 4 éjszakás Celebrity Cruises hajóútra érvényes (kivéve a galapagoszi hajóutakat, a régióváltó hajóutakat, a transzatlanti és a Csendes-óceánt átszelő hajóutakat)!
Ajándékok:

Classic italcsomag 2 fő részére kb. 110 USD/kabin/éj értékben

A Classic alkoholos italcsomag tartalma: sör alkalmanként max. 6 USD értékben; különböző szeszes italok, koktélok és rövid italok 8 USD/alkalom értékben valamint borok max. 9 USD/alkalom értékben; különféle szénsavas üdítők; frissen facsart és üveges gyümölcslevek; prémium kávék, tea és nem-prémium jellegű palackozott víz.
Prémium italcsomag is igényelhető az akció keretében 11,5 USD/fő/nap (szervizdíjjal együtt) felár ellenében.

Fedélzeti ajándékkeret 300 USD/kabin értékben

Korlátlan internethasználat 2 eszközre

6-9 éjszakás hajóút esetén 398 USD/kabin értékben
10-14 éjszakás hajóút esetén 598 USD/kabin értékben

2 fő borravalóját a hajótársaság állja

Ablakos vagy balkonos kabin esetén kb. 26 USD/kabin/éj értékben
Concierge vagy Aqua Class kabin esetén kb. 27 USD/kabin/éj értékben
Lakosztály esetén kb. 33 USD/kabin/éj értékben


NAGYÍTÁSÉRT KATTINTSON A KÉPRE!

TOVÁBB A HAJÓUTAKHOZ >>Az akció kizárólag új, a megadott foglalási időben leelőlegezett hajóutakra vonatkozik a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok, illetve nevesített csoportok esetében él. Az akciós ajánlat szabad kapacitás függvényében érvényes, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, semmilyen más akcióval, ártípussal nem összevonható és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azt.
Figyelem!*A kedvezmény csak az alap kabinárból és kizárólag a megadott időszakban induló hajóutakon vehető igénybe, az NCCF-et, a kikötői illeték és az elvárt borravaló teljes összegben fizetendő.
Az egyazon kabinban tartózkodó vendégek csak ugyanazt az ajándékot választhatják. A fedélzeti ajándékkeret foglalt kabinonként, a Classic alkoholos italcsomag, a korlátlan internethasználat és a borravaló átvállalása pedig kabinonként két fő(korlátlan internethasználat esetén: két eszköz) tekintetében érvényes. A fedélzeti ajándékkeret nem ruházható át másra, nem váltható át pénzre, és érvényessége a hajóút utolsó estéjén, 22.00 órakor lejár. Az italcsomag választásánál figyelembe kell venni, hogy a Celebrity Cruises alkoholpolitikája – mely a minimum korhatárt útvonaltól függően 18, illetve 21 évhez köti – ez esetben is érvényes.