Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

KARIB TENGERI CSOPORTOS HAJÓÚT - 2018.03.08. Nyomtatás E-mail

Facebook   

Ajándék italcsomaggal és Everglades kirándulással


Celebrity Equinox

Fedezze fel a Karib-szigeteket az 5 csillagos Celebrity hajótársaság egyik legújabb hajójával, az Equinox-szal. Megtapasztalhatja a Celebrity többszörös díjnyertes modern stílusát, a gyönyörűen kialakított közösségi terek és kabinok kényelmét, megkóstolhatja a nemzetközi ízek által inspirált konyha remekeit. 9 éjszakás utunk során magyar csoportkísérővel járhatja be a karibi világ csodáit.

Indulási időpont: 2018. március 08.

Időtartam: 11 nap/9 éjCelebrity Equinox - 2018.03.10.

Utazás: a KLM menetrend szerinti repülőjárataival 1 átszállással

Tervezett menetrend:

Budapest-Amszterdam:        06:30-08:45
Amszterdam-Miami:        09:55-14:15
Miami-Amszterdam:        17:05-06:55 (másnap)
Amszterdam-Budapest:        10:05-12:05


Elhelyezés: a Celebrity Equinox erkélyes, tengerre néző kabinjában, Miamiban középkategóriájú szállodában

A hajó útvonala: Miami (Florida) – Key West (Florida) – tengeren – Puerto Costa Maya (Mexikó) – Cozumel (Mexikó)  – George Town, Kajmán-szigetek – tengeren – Miami (Florida)

Ellátás: teljes ellátás a hajó fedélzetén, Miamiban reggelivel.

Italfogyasztás: AJÁNDÉK ITALCSOMAG A HAJÓ FEDÉLZETÉN. (Tartalma: sör alkalmanként max. 6 USD értékben; különböző szeszes italok, koktélok és rövid italok 8 USD/alkalom értékben valamint borok max. 9 USD/alkalom értékben; különféle szénsavas üdítők; frissen facsart és üveges gyümölcslevek; prémium kávék, tea és nem-prémium jellegű palackozott víz.

Csoportkísérés: a csoporttal magyar nyelvű idegenvezető utazik.

Minimum létszám: 16 fő (a fakultatív programokon 10 fő)

Program:

1.    nap (2018. március 08.) – elutazás Budapestről
Elutazás Budapestről a reggeli órákban, érkezés Miamiba a délutáni órákban. Transzfer a szállodába. Szállás Miamiban.
Miami
2.    nap (2018. március 09.) – Miami (Florida)
Szabad program, bevásárlási lehetőség Miamiban vagy fakultatív program: Miami városnézés busszal Ára felnőtteknek és gyermekeknek: 52.- EUR/fő (16 800.- Ft/fő)
Miami buszos városnézés, magyar nyelvű idegenvezetővel. A program során megtekintjük Miami legfontosabb látnivalóit (luxus villák, a Miami kikötő, Little Havana és Calle Ocho, South Beach és az Art Deco negyed, Coconut Grove, Brickell Avenue, Coral Gables stb.).
Időtartam: kb. 6 óra.
Miami
3.    nap (2018. március 10.) – beszállás a hajóra Miamiban (Florida)
Transzfer a miami kikötőbe a délelőtti órákban, beszállás a hajóra kb. 11:00 - 12:00 között. Becsekkolás, kabinok elfoglalása. A hajó 15:30 órakor fut ki Miamiból.
Celebrity Equinox
4.    nap (2018. március 11.) – Key west (Florida)
Szabad program vagy fakultatív program: Könnyű kis séta, ismerkedés Key Westtel Ára felnőtteknek és gyermekeknek: 25.- EUR/fő (8 100.- Ft/fő)
Key West a Kontinentális Egyesült Államok legdélebbi városa, más néven a „téli Fehér ház”, az idelátogató amerikai elnökök miatt. A leglátogatottabb múzeuma a Nobel-díjas Ernest Hemingway háza, ahol 1931-39 között élt. Itt mindent megtudhatunk az életéről, megnézhetjük az íróasztalát és kéziratait is. A város másik híres látnivalója, a Southernmost Pont-i bója, ami a turisták kedvelt fotós helyszíne, így mi sem hagyjuk ki. Innen 90 mérföldre található Kuba legközelebbi pontja.
Időtartam: kb. 2 óra. A hajó 17:00 órakor indul tovább.
Key West
5.    nap (2018. március 12.) – tengeren
A hajó nem köt ki. Szabad program a fedélzeten.
Celebrity Equinox
6.    nap (2018. március 13.) – Puerto Costa Maya (Mexikó)
A hajó a reggeli órákban köt ki Puerto Costa Mayán.
Szabad program vagy fakultatív program: Üvegfenekű hajókázás Ára felnőtteknek: 81.- EUR/fő (26 300.- Ft/fő) Ára gyermekeknek: 59.- EUR/fő (19 300.- Ft/fő)
A kikötőből egy rövid út vezet Mahahual halászfaluhoz, ahonnan a vízi kalandunk elindul. Itt üvegfenekű hajóra szállunk és megcsodáljuk a színes korallzátonyokat és a trópusi halakat a víz alatt. A tengeri élővilág igazán lenyűgöző ezen a részen, hiszen itt található a világ második legnagyobb korallzátony rendszere. Ami pedig az állatvilágot illeti, láthatunk itt angolnákat, palettás doktorhalakat, teknősöket, rájákat, pillangóhalakat, kőrákokat, dajkacápákat és delfineket is. A túra végeztével lehetősége van a strandon maradni és egyénileg visszamenni a hajóra.
Időtartam: kb. 1,5 óra. A hajó 17:00 órakor indul tovább.
Costa Maya
7.    nap (2018. március 14.) – Cozumel (Mexikó)
Érkezés a reggeli órákban Mexikóba.
Szabad program vagy fakultatív program: Tulum, a titokzatos maja város és Playa del Carmen Ára felnőtteknek: 117.- EUR/fő (37 900.- Ft/fő) Ára gyermekeknek: 95.- EUR/fő (30 900.- Ft/fő)
A program során felfedezzük az ősi maja várost, Tulum-ot. Cozumel szigetéről komphajóval érjük el Playa del Carment a Maya Riviéra egyik idegenforgalmi központját, ahonnan kb. 1 óra buszútra található a romváros. Útközben rövid pihenő keretén belül lehetőség lesz szuvenír vásárlásra és tequila kóstolásra. A maják titokzatos városát, ami az UNESCO Világörökség részét képezi három oldalról fal, egy oldalról pedig a Karib-tenger határolja. Innen ered maga a város elnevezés is a „tulum” szó, ami yucatan maja nyelven, falat, erődítményt jelent. A maja város látogatása után visszatérünk Playa del Carmenre, ahol lehetőségünk nyílik helyi ajándéktárgyak beszerzésére, illetve amennyiben az időjárás engedi fürdésre is. Visszatérés Cozumel szigetére komppal. 
Időtartam: kb. 8 óra A hajó 16:00 órakor indul tovább.
Tulum
8.    nap (2018. március 15.) – George Town (Kajmán-szigetek)
Érkezés a reggeli órákban a Kajmán-szigetekre.
Szabad program vagy fakultatív program: A sziget felfedezése, látogatás a teknősfarmon és rájasimogatás Ára felnőtteknek: 117.- EUR/fő (37 900.- Ft/fő) Ára gyermekeknek: 90.- EUR/fő (29 300.- Ft/fő)
Utunk során autóbuszunkkal végighaladunk a híres Seven Mile Beach mentén, ami káprázatos látványt nyújt. Ezután a híres teknősfarm felé vesszük az irányt, ahol több ezer teknőssel találkozhatunk és megtudhatunk mindent a védett zöld kis teknőcökről, valamint a sziget őshonos élővilágáról. A Farm 1968-ban alapult, azóta kiemelkedő szerepet játszik a védett faj megmentésében. A kirándulás során rövid megállót teszünk a Tortuga Rum Cake Factory-ben, ahol lehetőség nyílik megkóstolni a helyi jellegzetességet, a rumos süteményt, illetve lehet vásárolni rumot és egyéb ajándéktárgyakat. Később azt is megtudhatjuk, miért hívják a sziget egyik természeti képződményét „pokol”-nak. Végezetül újabb izgalmas élmények várnak ránk a Stingray Land-ben. irány be a vízbe a ráják közé. Első hallásra talán ijesztőnek tűnhet, de az itt élő ráják megszokták már az embereket, szelídek, így nyugodtan simogathatjuk és etethetjük is őket.
Időtartam: kb. 4 óra. A hajó 18:00 órakor indul tovább.
Grand Cayman
9.    nap (2018. március 16.) – tengeren
A hajó nem köt ki. Szabad program a fedélzeten.
Tengeri csillag
10.    nap (2018. március 17.) – leszállás a hajóról
A hajó reggel 7:00-kor köt ki. Reggeli után kiszállás a hajóból, majd Everglades Nemzeti Park kirándulás.

Meglátogatjuk az Everglades Nemzeti Parkot, ahol egy speciális propelleres motorcsónak túrán ismerhetjük meg a park édesvízi mocsarainak élővilágát. Ez az Egyesült Államok második legnagyobb nemzeti parkja. Dél-Florida őslakói, a szeminol indiánok füves víznek nevezik Everglades-t. A motorcsónakos kirándulás során trópusi madarakat, emlősöket és hüllőket láthatunk. Akár a nemzeti park leghíresebb lakóját, az amerikai aligátort is megpillanthatjuk. Az állatmenhelyen trópusi madarakat, ritka kígyókat láthatunk, de akár a veszélyeztetett fajok közé sorolandó floridai párducot is megismerhetjük. A kirándulást követően transzfer egy bevásárlóközpontba, ahol lehetőség nyílik vásárlásra (kb. 1-2 óra hossza) Ezután transzfer a Miami repülőtérre.
Időtartam: kb. 6 óra. Érkezés Budapestre 2018. március 18-án dél körül.
Airboat - Everglades

Aligátor - Everglades

Kabin kategória:
Árak /fő:
Kétágyas tengerre néző, balkonos kabinban:
2.040- EUR/fő + illetékek
(662.900 Ft/fő + illetékek)
Egyágyas tengerre néző, balkonos kabinban:3.370- EUR/fő + illetékek
(1.095.300 Ft/fő + illetékek)

A csomagár tartalma:
•    repülőjegy Budapest – Miami – Budapest útvonalra
•    transzfer repülőtér-szálloda-kikötő-repülőtér között
•    szállás a kiválasztott kabinkategóriában és a hajóút előtt 2 éjszaka Miamiban
•    teljes ellátás AJÁNDÉK ITALCSOMAGGAL a hajón, a hajóút előtt reggelivel
•    AJÁNDÉK EVERGLADES NEMZETI PARK KIRÁNDULÁS
•    medencék, napozóágyak és fitness-terem használata
•    színházi előadások és fedélzeti programok megtekintése
•    csomaghordás a hajóra történő fel- és leszálláskor
•    magyar idegenvezető

A csomagár nem tartalmazza:
•    kikötői illeték – kb. 121 EUR/fő (kb. 39.300,- Ft/fő*)
•    repülőtéri illetékek és díjak – kb. 387 EUR/fő (kb. 125.800,- Ft/fő*)
•    betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: Köthető kedvező csoportos biztosítás min. 10 fő esetén. Classic 550 Ft/fő/nap, Prémium 720 Ft/fő/nap, Privileg 920 Ft/fő/nap)
•    amerikai ESTA beutazási engedély vagy vízum (magyar állampolgárok részére 6 hónapig érvényes útlevél és többszöri belépésre jogosító USA vízum vagy érvényes "ESTA" igazolás szükséges. ESTA online kérelem: itt igényelhető >>
•    előre fizetendő kötelező szervízdíj – kb. 87 EUR/fő (kb. 28.300,- Ft/fő*)
•    útlemondási biztosítás – 1,3 % (útlemondási biztosítás alapja: csomagár + repülőtéri illeték)
•    személyes fogyasztás – internet, italok (amelyeket a classic italcsomag nem tartalmaz), parti kirándulások

A fenti csoportos hajóutat 1 EURO = 325 HUF árfolyamon kalkuláltuk. Amennyiben az árfolyammozgás +/- 4%-os mértéket meghaladja, úgy a Tengerjáró Kft. legkésőbb indulás előtt 20 nappal a részvételi díjat módosíthatja.