Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Üdvözli a Royal Caribbean International! Nyomtatás E-mail

Facebook   

Royal Caribbean International

BEMUTATKOZÁS

Az 1968-ban alapított Royal Caribbean Cruise Line hajótársaság ma a világ legnagyobb hajótársasága. Hajói a "büszke óriások" – a világ legnagyobb és legmodernebb óceánjárói. 22 négy- és ötcsillagos hajóból álló flottája minden igényt kielégít. Ezek a luxushajók igazi, vízen úszó városok színvonalas szórakozási lehetőségekkel és fantasztikus szolgáltatásokkal. Fedélzetükön mindent megtalál, amit kíván: drótkötélpálya, szörfpályák, mászófal, görkorcsolyapályák, kosárlabdapályák, wellnes és spa, kaszinó, vásárlóutca, bárok, éttermek, kávézók, színház... próbálja ki Ön is, mi várjuk a fedélzeten!

Nem sokkal lemaradva testvére, az Oasis of the Seas mögött, 2010 decemberében megérkezett a legifjabb Royal-hajó, az Allure of the Seas! Miért ne tartozna Ön is azok közé, akik e világelsőnek számító két hajócsoda fedélzetét és kínálatát felfedezik!


FLOTTA

A Royal Caribbean International flottájának mind a 22 hajója egyedi jellegzetességekkel és fedélzeti programlehetőségekkel rendelkezik. Mind a 6 hajóosztály remek lehetőségeket kínál a hajózni vágyó utasoknak!

 • OASIS OSZTÁLY: Legújabb és leglenyűgözőbb hajóink páratlan élmények sorát ígérik forradalmi innovációikkal. A kilenc emeletnyi magasságban húzódó, 25 méteres drótkötélpálya és a Central Park fái alatt tett séta biztosan meggyőzi vendégeinket arról, hogy az Oasis of the Seas és az Allure of the Seas hajókhoz hasonlót még nem láttak!

Hajók: Allure of the Seas & Oasis of the Seas

Bővebben

 • FREEDOM OSZTÁLY: A leginnovatívabb hajók a tengeren, annyi érdekes programmal, szórakozási lehetőséggel 15 fedélzeti szinten, hogy sosem akarja majd elhagyni a hajót! A Freedom osztály igazán egyedülálló, élvezze akár a H2O vízi parkot, szörfözzön a FlowRider-en vagy táncoljon a legfelső szinten található nyitott night-clubban.

Hajók: Liberty of the Seas & Independence of the Seas & Freedom of the Seas

Bővebben

 • VOYAGER OSZTÁLY: A Voyager osztályú hajókon mindent megtalál, ami egy hajóúthoz kell, a mászófaltól és korcsolyapályától kezdve a boltokkal, kávézókkal és éttermekkel zsúfolt Royal Promenade-ig, és szállások széles választéka (a luxus Royal lakosztálytól a promenádra néző belső kabinokig) elégíti a legkülönbözőbb igényeket. A gyermekeknek és tiniknek szóló Adventure Ocean ifjúsági program révén családok részére is tartalmas nyaralási alternatívát biztosítunk.

Hajók: Adventure of the Seas & Mariner of the Seas & Voyager of the Seas & Explorer of the Seas & Navigator of the Seas

Bővebben

 • RADIANCE OSZTÁLY: A Radiance osztályú hajók lenyűgöző üvegbelsőjével tökéletesen harmonizál a kifinomult berendezés és kárpit, amelyet kortárs művészeti alkotások és szobrok gyűjteménye egészít ki. A Radiance hajóosztály több szabad térrel, erkéllyel és üvegbelsővel rendelkezik, mint bármely más hajó, így a fedélzeten az ember könnyen megfeledkezik arról, hogy épp egy hajón tartózkodik.

Hajók: Brilliance of the seas & Radiance of the Seas & Jewel of the Seas & Serenade of the Seas

Bővebben

 • VISION OSZTÁLY: Napsütötte átriumok, fehér márványlépcsők, tematizált éttermek és társalgók, kaszinók, medencék, napozóteraszok (néhány hajón minigolfpálya), teremtik meg a hangulatot ezen a kisebb, családiasabb hajóosztályon. A luxushajóút alatt ezeken a hajókon is mindenki talál a maga számára fantasztikus programokat.

Hajók: Enchantment of the seas & Legend of the Seas & Splendour of the Seas & Grandeur of the Seas & Vision of the Seas & Rhapsody of the Seas

Bővebben

 • SOVEREIGN OSZTÁLY: Ha pihentető kikapcsolódásra vágyik egy hajóút során, vagy izgalmas fedélzeti programokon szeretne részt venni (mászófal, medencék, spa, jacuzzik és szabadtéri kosárlabdapálya), itt biztosan megtalálja számítását. A hajóúton vegye fel a Sovereign osztály barátságos ritmusát, utazása garantáltan teli lesz élményekkel.

Hajók: Monarch of the Seas & Majesty of the Seas

Bővebben


DESZTINÁCIÓK

A Royal Caribbean Cruise Line hajóútjain a világ legcsodálatosabb helyeire juthatnak el és a világ több mint 100 legszebb kikötőjét látogathatják meg a hajós vendégek. Felfedezhetik Alaszka és Kanada/ New England zord szépségét, Európa városait, a Földközi-tenger településekkel tarkított partvonalát, Mexikó egzotikus tájait, Hawaii és a Bemuda-szigetek esőerdeit, pihenhetnek a Karib-térségben vagy akár a Bahamák valamelyik szigetén, hajózhatnak Ausztrália és Új-Zéland csodálatos vizein, átkelhetnek az Atlanti-óceánon vagy a fantasztikus Panama-csatornán. S ha ez még mind nem elég, a Dubaiból induló hajóutak során a Közel-Kelet világa várja Önöket!

 • Alaszka: Fantasztikus élővilág, pingvinek, bálnák, félelmetes gleccserek, fjordok. Alaszka a Föld természeti csodája.

 • Ausztrália / Új-zéland: Lenyűgöző természeti csodák, remek kalandok várják Önt a világ túlsó felén.

 • Bahama-szigetek: Fürdés a csodás tengerpartokon, vitorlázás, szörfözés, snorkelezés, vagy akár pihenés a gyönyörű szigeteken!
 • Bermuda-szigetek: A gyönyörű rózsaszínhomokos strandok, pasztell házak, hangulatos kikötők Bermuda jellegzetességei.
 • Kanada / New England: Kanada és New England történelmi nevezetességei, gyönyörű tájai, valamint  sok-sok fantasztikus kirándulás várja Önt, ha ezt az úti célt választja.

 • Karib-szigetek: A barátságos szigetek paradicsoma, gyönyörű öblök és partok, strandok, felejtse el a gondjait a Karib-szigetek trópusi hőségében.

 • Európa: Írország, Brit-szigetek, a Földközi-tenger nyugati és keleti medencéje, Kanári-szigetek, Szentföld, Észak-Európa és a norvég fjordok, a sarkvidék, Balti-tenger és Oroszország a Celebrityvel.

 • Galápagos-szigetek: Felfedező hajóutak csak a Celebrityvel a világ legelzártabb szigeteire, a Galápagos-szigetekre, ahol csak természeti csodákat láthat.

 • Hawaii: Tüzes vulkánok, gyönyörű strandok, szép szigetek, csodálatos vízesések ez Hawaii szigetek.

 • Csendes-óceán: Fedezze fel a Csendes-óceán világát, s vele együtt Los Angelest, San Franciscót és San Diego városát!

 • Panama-csatorna: Egy kalapban Santa Marta és Cartagena, Kolumbia, Puerto Limon, Costa Rica, San Juan és a Panama-csatorna a Celebritiyvel.

 • Dél-Amerika: Világméretű városok, a Copacabana, esőerdők, tundra, vízesések – igazi csoda Dél-Amerika.

 • Atlanti-óceánon át: Semmihez sem fogható élmény hajóval átkelni az Atlanti-óceánon! Induljon el Rómából és érkezzen meg Rióba!

 • Útvonalváltás: Miért is ne töltene el egy hangulatos olasz vacsorát Rómában, búvárkodna Sharm al Sheiks (Egyiptom) korall-zátonyai között...

Bővebben


A Royal Caribbean International szereti feltenni a kérdést: Miért is ne?

The Nation Of Why NotMiért ne mászna hegyet a tengeren, korcsolyázna az Egyenlítőn vagy napozna a gleccserek közelében? Semmi nem szab határt a fantáziánknak és újításainknak, ezért valósítunk meg olyan ötleteket, mint a világ első fedélzetén létrehozott mászófala, korcsolyapályája és szörfparkja.
Velünk töltött nyaralása során olyan aktív vagy épp passzív lehet, amennyire csak szeretné. Több mint 290 úti célunk, lélegzetelállító szárazföldi kirándulásaink és fantasztikus találmányaink a fedélzeten olyan nyaralási élményt nyújtanak, amilyenben még nem volt része!

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.