Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Egzotikus Dél-karibi körút - 14 éjszakás hajóút - Celebrity Eclipse


Az utóbbi évtizedek legpompásabb új hajói! A Solstice osztály hajói a világ legnagyobbjai és legmodernebb hajói közé tartoznak. A fedélzeti lakókörnyezet kialakításához az utazás legtapasztaltabb műértőinek, - a Celebrity Leading Ladies – segítségét kértük, ennek eredményeként olyan szobák jöttek létre, amelyek művészi kialakításúak, de átlagosan 15%-al nagyobbak is, mint a többi Celebrity hajó kabinjai. A szobák, lakosztályok 90%-a az óceánra néz, és a legtöbbnek van saját erkélye.

TIPP: Kérje “Go Big, Go Better, Go Best” ajánlatunk akár ajándék italcsomaggal! Részletek itt !

Amit ne hagyjon ki:

  • Oranjestad, Aruba: A holland és a karib hangulat pikáns elegye minden itt töltött pillanatban meghatározó, legyen szó az ételekről vagy akár Aruba élettel teli, színpompás fővárosának épületeiről. Kötelező meglátogatni a Reneszánsz piac elbűvölő butikjait, és mindenképpen időt kell szakítani a sziget felfedezésére.

  • Willemstad, Curacao: Nem mindannapi élmény áthajtani a türkiz színű víztükör felett 56 méterrel feszülő Queen Juliana hídon, ahonna talán a legfenségesebb látvány nyílik az egykori holland kolóniára. A régi piac helyszínére mindenképpen el kell látogatni, itt elvegyülhetnek a halaskofák, egyéb árusok között, ahol talán még kóstolót is kaphatnak a frissen sült halakból.
CELEBRITY ECLIPSE 

        

Hajó neve: Celebrity Eclipse - Solstice class
Indulási időpontok:
2017. nov. 12. 2018. jan. 07. feb. 04. márc. 04. ápr. 01.
Indulási kikötő: Miami, Florida
Érkezési kikötő: Miami, Florida

Utazás: Egyénileg

Útvonal:

 

Részvételi díjak

Belső kabinban 1.389 EUR-tól / fő
Ablakos kabinban
2.479 EUR-tól / fő
Erkélyes kabin
2.479 EUR-tól / fő
Lakosztály 4.739 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 117 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (117 EUR-től / fő), borravalót kb. 13,55 USD / fő / nap, személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalok, internet használatát, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást 1,3%.

Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.
Indulási időpontonként a kikötők sorrendje eltérhetnek és változhatnak!