Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Dél-karibi felfedezések - 7 éjszakás hajóút - Celebrity Summit


Az egész világon méltán nagy hírnévnek örvendő hajóink a Millennium osztályú hajók. Az AquaSpa-k, valamint padlótól plafonig érő ablakokkal rendelkező, modern fittness központjaik miatt. Ezek a tengerjáró hajók toronymagas, tizenegy fedélzetet átszelő központi átriummal, a hajó oldalán működő üvegliftekkel, és számos más áttörést jelentő tervezés jellegzetességgel büszkélkedhetnek.

TIPP: Kérje “Go Big, Go Better, Go Best” ajánlatunk akár ajándék italcsomaggal! Részletek itt !

Amit ne hagyjon ki:

  • Roseau, Dominika: Roseau Dominika 20.000 lakosú fővárosa. A város hangulatát különleges  viktoriánus korban kőből és fából épült háza határozzák meg, amelyeket könnyű felismerni a fából készült verandákról és a díszes fafaragásokból.

  • St. George's, Grenada: A Grenada estéit oly kellemesen lehűtő szellők nem csak a hőmérsékletnek tesznek jót. A sziget számos fűszer- és cukornádültetvényeiről, valamint rumlepárjóból érkező illatok aromák csokrát repítik az ember felé, és jellegzetes, semmi mással össze nem hasonlítható parfümként lengik körbe a szigetet.
CELEBRITY SUMMIT 

    

Hajó neve: Celebrity Summit - Millennium class
Indulási időpontok:
2017. okt. 28*. nov. 04., 11*., 18., 25*. dec. 23*., 30. 2018. jan. 06*., 13. ápr. 14*.
Indulási kikötő: San Juan, Puerto Rico
Érkezési kikötő: San Juan, Puerto Rico

Utazás: Egyénileg

Útvonal "A":

 

Útvonal "B"
 alt

Részvételi díjak

Belső kabinban 499 EUR-tól / fő
Ablakos kabinban
619 EUR-tól / fő
Erkélyes kabin
1.059 EUR-tól / fő
Lakosztály 2.739 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 78 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (78 EUR-től / fő), borravalót kb. 13,55 USD / fő / nap, személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalok, internet használatát, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást 1,3%.

Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.
Indulási időpontonként a kikötők sorrendje eltérhetnek és változhatnak!
*- "A" útvonal