Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Kelet-karibi hajóutak

KELET-KARIB TÉRSÉG

7-10 éjszakás kelet Karib-Szigeteki hajóutak

Bontson vitorlát a négy csodálatos kikötő - Port Canaveral, Fort Lauderdale, Miami vagy Cape Liberty - egyikében, mielőtt elindulna a Karib-térség legizgalmasabb élményei felé. Találja meg a legjobb vásárlási lehetőséget Charlotte Amalie vámmentes bevásárló-paradicsomában, vegyen rész egy kajaktúrán Haitin, vagy merüljön alá az egyedülálló karib-tengeri sziget, St. Maarten körüli kristálytiszta vízben. Garantáljuk Önnek, hogy a Karib-tenger keleti része minden pillanatban elkápráztatja Önt.

Royal Caribbean Celebriity Cruises Azamara Club Cruises


Ajánlatok itt

Képgaléria

ÍME NÉHÁNY LÁTNIVALÓ:

Basseterre, St. KittsBasseterre, St. Kitts

Hogy kerül egy, a londoni Piccadilly Circus-re hasonlító tér egy olyna szigetre, amely valaha a Karib-tengeri cukorkereskedelem központjának számított? Ez csak egyike azoknak a meglepetéseknek, amelyeket St. Kitts tartogat ezen elbűvölő és történelmi karibi terület látogatói számára.

Cape Liberty, New York
Cape Liberty, New York
A New Jersey észak-keleti részén található Cape Liberty utolérhetetlen kilátást nyújt a Szabadság-szoborra, New York Harbour területére és Manhattan látképére. New York felfedezése kihagyhatatlan élmény, próbáljon meg minél több nevezetességet megtekinteni a nagyvárosban.


Charlotte Amalie, St. Thomas

Charlotte Amalie, St. ThomasSt. Thomas idilli szigete gyönyörű strandjáról és kristálytiszta vizéről híres. Ezenkívül ez a lenyűgöző Karib-tengeri sziget vámmentes bevásárlási lehetőségeiről is ismert. Vásárolhat csecsebecséket, és ékszerektől kezdve az importált porcelánig és a kristályokig mindent megtalálhat. Fekete szakáll a híres kalóz kétségtelenül nagy zsivány volt, de ahhoz értett hova kell építkezni. Erről Ön is meggyőződhet ha ellátogat a Magens-öbölbe lévő kastélyába.


Philipsburg, St. Maarten
Philipsburg, St. Maarten
Bár két önálló állam is létrejött St. Maarten szigetén, s e két fél nagyban eltér egymástól, az egyesülés mégis harmonikus. A holland rész fővárosa, Philipsburg a vásárolni vágyók paradicsoma, hiszen szűk, macskaköves utcácskái telis-tele vannak áruházakkal és butikokkal. A Great Bay Beach és Little Bay Beach strandjai kiválóak a pipád könnyű búvárkodásra.


Samana, Dominikai Köztársaság
Samana, Dominika
Némileg elszigetelve, és távol a turistáktól, ez az ősi vadon ad otthont a Karib-térség egyik legfontosabb esőerdejének és mangrove-ültetvényének. Kristálytiszta vizű tengerpartja pedig a Dominikai Köztársaság északi részének legkiválóbb búvárkodási lehetőségét kínálja.

San Juan, Puerto Rico

San Juan, Puerto RicoSan Juan az amerikai kontinens második legrégebbi városa. A fővárosnak két jellegzetes arca van: egyik oldalról vibráló, modern kikötőváros, másik oldalról viszont történelmi gyarmati telep, amelyet elöszőr Juan Ponce de Leon hódított meg 1508-ban. A városban mindenhol egyértelműen jelen van a spanyol hatás. Látogassa meg sorra a város erődjeit, múzeumait és székesegyházait, de mindenképpen kényelmes cipőben induljon útnak.

Ajánlatok itt

Képgaléria