Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Nyugat-karibi hajóutak

NYUGAT-KARIB TÉRSÉG

7-10 éjszakás nyugat Karib-Szigeteki hajóutak

A Karib-térség nyugati részének felfedezése valóban lélegzetelállító élmény. Válasszon a tökéletes, fehér homokú strandok, ősi maja városok vagy nyüzsgő halászkikötők között, vagy kalandozzon a szárazföldön egy feledhetetlen parti kirándulás keretében. A Royal Caribbean International a Celebrity Cruises és Azamara Club Cruises utasaként sokkal többet ismerhet meg a varázslatos térségből.

Royal Caribbean Celebriity Cruises Azamara Club Cruises


Ajánlatok itt

Képgaléria

ÍME NÉHÁNY LÁTNIVALÓ:

Cartegna, Kolumbia
Cartegna, Kolumbia
Ezt az ódon, falakkal körülvett várost a gyarmati idők bája lengi be: színesre festett, cseréptetős házak, virágoktól roskadozó erkélyek és kis udvarok tarkítják. Kószáljon e divatos és szépséges tengerparti nyaralóhely szűk utcáin, és csodálja meg meg hagyományos sokszínű építészetét.

CozumelCozumel, Mexikó

Csodálja meg Tulum városát, a maja építészet remekét, és a 13 méter magas sziklán elhelyezkedő piramis alakú El Castillót. Majd elmerülhet a Chankanaab víz alatti világában az Atlantis tengeralattjáró fedélzetén.

GalvestonGalveston, Texas

Tökéletes kikapcsolódás a mindennapok rohanása után a kedvelt texasi turistacélpont, Galveston. Remek üzletek és kávézók, csodás nemzeti parkok, az öböl partján pedig szebbnél szebb strandok várják az idelátogatókat.

George Town, Nagy-Kajmán sziget
George Town, Nagy-Kajmán sziget
A Nagy Kajmán-sziget, amely egykor a legelvetemültebb kalózok búvóhelye és kedvelt célpontja volt, ma sokkal előkelőbb vendégkörrel büszkélkedhet. A National Geographic magazin az egyik legélvezetesebb víz alatti élménynek nevezte Stingray Cityt, ahol a bátrabbak együtt úszkálhatnak a rájákkal. A sziget kincsei közé tartoznak még a fehér homokos strandok és a kiemelkedő, vámmentes bevásárlási lehetőségek.

Port CanaveralPort Canaveral, Florida

Florida szórakoztató kikötőjeként ismert Port Canaveral lenyűgöző tengerparti szabadidős területe, a Cove elsőrangú üzletekkel és butikokkal várja a látogatókat. Ha más programra vágyik látogasson el el Florida egyéb nagyszerű látnivalóihoz, például a Kennedy Űrközpontba vagy Disneylandbe.

Roatán Roatán, Honduras

A Roatán-szigetek a lehetőségek széles választéka várja az utazókat. Töltse a napot a fák koronája között a drótkötélpályán csúszkálva, vagy járja sorra a West End strand boltjait, és végül élvezze a hihetetlen naplementét az egyik mólóról egy Monkey La La koktél társaságában.

Ajánlatok itt

Képgaléria